Joogaa aikuisille ja lapsille, pilatesta, chiballia, keho-mieli- ja hyvän olon -tunteja

Jooga, pilates, chiball, asahi, hyvän olon ja muut ryhmäliikuntatunnit (funktionaalinen treeni, kahvakuula, coren ja mitä toivotkin)

Haluatko räätälöidyn tunnin vain sinulle tai henkilökohtaista ohjausta? Voit varata minulta yksityistunnin.

Organisoitko työporukallesi hyvinvointipäivää tai kaipaatko johonkin tilaisuuteen ohjattua liikuntaa. Tulen mielelläni ohjaamaan pienelle tai isollekin porukalle toivomasi liikuntatunnin. Ole minuun yhteydessä, niin ideoidaan yhdessä.

  • Jooga (aikuiset, lapset tai vanhemmat-lapset-yhteisjooga)
  • Pilates
  • Chiball
  • Asahi
  • Keho&mieli - tunti tai muu hyvän olon -tunti
  • Muu ryhmäliikuntatunti

Hyvinvointi workshopit

Kokonaisvaltainen hyvinvointi käsittää hyvinvoivan kehon, tasapainoisen mielen ja harmonisen sielun. Miten sitten ylläpitää terveyttä? Miten hoitaa kehoa? Miten selviytyä stressistä? Miten rauhoittaa mieli? Miten löytää tasapaino arjen kiireen keskellä? Miten ennaltaehkäistä sairauksia?  Järjestän hyvinvointi workshopeja, joissa yhdistän tietämystäni joogan, osteopatian, ayurvedan, kiinalaisen lääketieteen saralta. Ehkä haluat hlökohtaisesti neuvoja tai workshopin työ-, kaveri- tai muulle porukalle. Workshop suunnitellaan ja toteutetaan sinun tarpeitesi pohjalta yhdistäen teoraa ja käytännön harjoitellua. Ota yhteyttä, niin kerron lisää.

Osteopaattinen hoito:

Kiristääkö kroppaa? Selkäsärkyä? Muita kipuja? Niskat jumissa? Päänsärkyä? Ruuansulatusvaivoja? Yleistä stressiä ja ahdistusta? Tule osteopaattiseen hoitoon. Olen täyspäiväisesti opiskellut osteopatiaa 3 vuotta ja valmistun osteopaatiksi keväällä 2018. Teen kotonani osteopaattisia harjoitteluhoitoja, joten soita ja varataan aika ja katsotaan, miten voin auttaa sinua.

Järkkäätkö tyttöjen illan tai muun hyvän olon tapahtuman? Tulen mielelläni paikan päälle tekemään osteopaattisia harjoitteluhoitoja. Soita ja jutellaan lisää.