Minä - Sanna Höhnle

Missioni - kokonaisvaltainen hyvinvointi

ProChi on käytännössä minä, Sanna Höhnle, RYT200-sertifioitu jooga-, pilates- ja chiball-ohjaaja, aikuisten ja lasten ryhmäliikuntaohjaaja, keväällä 2018 valmistuva osteopaattiopiskelija Metropolia AMKK:ssa, Ayurveda elämäntapa-ohjaaja, 2 lapsen äiti, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja.

Olen ohjannut reilu 10 vuotta erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Vähitellen vauhdikkaat ryhmäliikuntatunnit ovat muuttuneet yhä enemmän kokonaisvaltaisiin keho&mieli-tuntien ohjauksiin. Takana minulla on RYT200 Seasonal Jooga ja YogaBeez-lasten jooga -ohjaajakoulutus, Sportius Pilates- ja Seasonal Pilates -ohjaajakoulutus, Chiball- ja FlowTonic - ja asahi -ohjaajakoulutus, ProFitness-aerobic-ohjaajan, lastenliikunnan ohjaajan peruskoulutus ja mitä erilaisimpia muita liikunta-alan kursseja ja koulutuksia.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minun missioni. Keho, mieli ja sielu -kolmiyhteyteen uskon niin vahvasti, että opiskelen tällä hetkellä päätoimisesti osteopaatiksi. Takana minulla on kohta 4 vuotta osteopaatin opintoja, keväällä 2018 valmistun osteopaatiksi. Hyvä olo, elämänilo ja kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat tuntieni kulmakivet. Minulle on tärkeää, että jokainen tunnillani kokee ja saa myös arkielämäänsä harmoniaa, mielenrauhaa ja voimauttavaa energiaa.